Портал в режимі тестування та наповнення

15 років на захисті онлайн-простору: Іван Вигівський відзначив кращих кіберполіцейських

Поділитись:

З нагоди дня Департаменту кіберполіції правоохоронці отримали відомчі заохочувальні відзнаки, а також чергові звання. Очільник Національної поліції України подякував кіберполіцейським за самовіддану роботу та суттєвий внесок у захист держави під час воєнного стану.

Голова Національної поліції України Іван Вигівський відмітив розвиток та значні успіхи Департаменту кіберполіції в умовах воєнного стану, зокрема, у проведенні міжнародних спецоперацій. Як один із останніх прикладів успішної взаємодії з поліцейськими інших країн навів викриття злочинної організації, члени якої ошукали громадян Чехії на мільйони гривень.

«Кожна така успішна операція піднімає в очах цивілізованого світу імідж не тільки Національної поліції України, а й усієї нашої держави. Тому я хочу, щоб ви максимально розвивалися і робили все для того, щоб наші громадяни почували себе в безпеці, навіть в умовах війни», - наголосив Іван Вигівський.

Своєю чергою, начальник Департаменту кіберполіції генерал поліції третього рангу Юрій Виходець підкреслив важливість командної роботи та звернув увагу на нові виклики, які стоять перед кіберполіцією в нинішніх умовах та відповідного зростання рівня кіберзагроз.

«Ми впроваджуємо інноваційні рішення та методи роботи, які дозволяють не лише реагувати, а й бути на крок попереду зловмисників. Відданість роботі кіберполіцейських, їхні професійні якості та прагнення до постійного розвитку є ключовими факторами у створенні максимально безпечного сегменту інтернету та захисту людей, зокрема під час війни», - сказав Юрій Виходець.

Очільник кіберполіції також вручив відомчі заохочувальні відзнаки працівникам Департаменту.

 

Департамент кіберполіції

Національної поліції України